Skip to main content

Constructor har stærke rødder i de skandinaviske lande, der går helt tilbage til 1856 med glasværket Høvik Verk. Produktionen af reoler startede et århundrede senere, hvilket danner grundlag for Constructor’s position som en af de førende skandinaviske leverandører af lager- & logistikløsninger.

Siden Januar 2018 har Constructor været del af Gonvarri Material Handling Group, der er en af verdens førende leverandører af logistikløsninger. Andre brands i koncernen er Dexion, Kasten, Stålteknik og Kredit.

Med 6 produktionsfaciliteter fordelt i Tyskland, Rumænien, Finland, Sverige og Tjekkiet forsyner vi kunder over hele verden med skræddersyede logistikløsninger. Vort produktsortiment går lige fra stationære pallereoler til semi- og fuldautomatiske installationer.

Vi beskæftiger 1.300 ansatte i Europa, og er repræsenteret i store dele af verden så som Afrika, Mellemøsten, USA og Sydamerika gennem et stort netværk af forhandlere. Uanset hvor du er, er vi som global leverandør altid lige i nærheden.

Testlaboratorium
6 fabrikker
Etisk forpligtelse
400 ansatte med kundekontakt