Skip to main content

Constructor indgår i Gonvarri Material Handling, en førende europæisk producent og leverandør af lagerløsninger. Andre brands i koncernen er Dexion, Kasten, Stålteknik og Kredit.

Constructor blev grundlagt som Høvik Verk tilbage i 1856. Gennem en årrække voksede selskabet via fusioner og opkøb til at blive Skandinaviens førende virksomhed inden for opbevaringløsninger til lager og arkiv. For at læse mere om vores historie, kan du klikke her.

I dag spænder vort produktsortiment over innovative pallereoler og lagerautomater til opbevaringsløsninger til kontor og arkiv. Inden for koncernen råder vi over mange års erfaring og ekspertise, som vi bruger i samarbejde med vore kunder til at levere de allerbedste løsninger.

Vi leverer mere end blot produkter og kan tilbyde en komplet pakke af services indeholdende rådgivning, planlægning og service, uanset om kravet er en installation til et lager eller et distributionscenter eller stålreoler til brancher som beklædning, produktion eller biler.

Uanset dit behov kan en kvalitets lagerløsning fra Constructor bidrage væsentligt til at forbedre din forretning.

Koncernstruktur – Lande & Mennesker

Med en omsætning på tæt ved 200 mio. Euro i 2019, mere end 1200 ansatte og moderne produktionsfaciliteter strategisk placeret på nøglemarkeder som Rusland, Rumænien, Finland, Sverige, Tjekkiet og Tyskland, er vi en ledende aktør på markedet for lagerløsninger.

Koncernen har en stærk lokal præsentation i hele Europa samt et forhandlernet i resten af verden, inklusiv Afrika, Mellemøsten samt Nord- og Sydamerika.

Læs mere om Constructors produkter og serviceydelser.