Skip to main content

Constructor er medlem af Gonvarri Material Handling, en familie af brands der kan spore sine rødder tilbage til 1856.

I 2018 blev Constructor Group opkøbt af Gonvarri Industries. De fire brands Constructor, Dexion, PSS og Kasten indgår nu i Gonvarri Material Handling, der er det nye moderselskab.

Koncernens brands består af:

Constructor: Oprindeligt grundlagt som Høvik Verk i 1856, et glasværk I Høvik, Norge som en del af Christiania Glasmagasinas.  Mellem 1970 – 2000 voksede brandet, gennem fusioner med og opkøb af Høvik Stål, Electrolux Constructor, Kasten, Krammer & Zeuten, ETH og MTH, til at blive Skandinaviens førende leverandør af lager-, arkiv- og logistikløsninger. Constructor-navnet kom til sidst I 1980’erne. 

Dexion: grundlagt i London, England i 1937 af græsk-australske Demetrius Comino. Comino udviklede 'Dexion Slotted-Angle' (1947), som introducerede verden til justerbar opbevaring, og som skulle bane vejen for Dexion's fleksible palle- og småvarereoler. Dexion blev en del af koncernen i 1999.

Kasten: startet i 1886 af Hjalmar Henrik Kasten, som grundlagde en metalvirksomhed i Helsinki, Finland. De producerede deres første småvarereoler i 1951 og er i dag markedsførende i Finland.

Stålteknik: Gonvarri Stålteknik AB er tidligere kendt som Canrena System AB. Virksomheden blev grundlagt i 80’erne og er over tid ekspanderet gennem kontinuerlig produktudvikling samt fusioner.

Gonvarri Stålteknik AB er eksperter på udvalgte produkter og kundetilpasninger inden for materialehåndtering, så som palleudtræk, grenreoler og mezzanin-løsninger. Produkterne sælges hovedsageligt gennem forhandlere i Skandinavien, men vi er også repræsenteret i Tyskland og Frankrig.

Kredit er et velkendt brand i den europæiske industri for materialehåndtering, og de er en af nøgleleverandørerne af mobile pallereoler. Virksomheden blev grundlagt af Petr Ševčík i 1991 og har sit hovedkvarter i Tjekkiet, hvor hele produktlinien udvikles og fremstilles.

Kredit blev overtaget af Gonvarri Material Handling i slutningen af 2019.