Skip to main content

Sværgods automater er designet til at opbevare forskellige typer af tungt gods, særligt materiale af metal.

Sværgods automater anvendes ofte i produktionen til mellemopbevaring af materiale, nær skære- eller bukkemaskiner. Materialet der opbevares, er typisk plademetal, profiler eller rør.

Disse systemer tilbyder fordele som:

  • “Gods-til-operatør” princippet
  • Hurtig og fuld adgang til lagergodset
  • Effektiv pladsudnyttelse
  • Høj kapacitet på lille område
  • Sikkert miljø
  • Brugervenlig kontrolsystem

 

Mono, Double eller Multi Tower automater

Et liftsystem transporterer kassetterne, enten mellem lagerlokationerne inden i systemet, eller til operatørzonen, hvor håndtering kan udføres i ergonomisk højde. Automaten kan udstyres med flere zoner, enten i front og/eller siden.

Operatørzonen er designet, så den giver dig mulighed for at lagre eller plukke hele pakker af tungt materiale med en gaffeltruck. Eller håndtere individuelle stykker manuelt, med en kran eller en automatisk in-out feeder. Operatørzonen kan også forsynes med en vægt til registrering af materiale under lagring eller pluk.

En touch skærm på kontrolpanelet muliggør manuel eller automatisk styring. Kontrolsystemet forsyner operatøren med førsteklasses visualisering af drift- og diagnoseinformation. Kontrolsystemet er forberedt til ekstern kommunikation og integration med Warehouse Management Systemer.

Det er muligt at kombinere individuelt fungerende automater, så de danner et kontrolleret multi-warehouse system.  

Mono automat

Vertikalt lager med et tårn, lift og fast operatørenhed.

Double automat

Sæt med to tårne og en enkelt lift. Den horisontale enhed transporterer kassetten fra/til operatørzonen.

Multi automat

Systemet er en modulkombination af Double automater. Denne konfiguration giver stor lagerkapacitet.

Sværgods automat MS

Sværgods automat MS er designet til opbevaring af plademateriale, oftest af metal. MS kan designes i modellerne Mono, Double eller Multi Tower.

Læs mere
Sværgods automat LS

Sværgods automat LS er designet til opbevaring af lange materialer som stænger, rør og profiler. LS kan designes i modellerne Double eller Multi.

Læs mere
Sværgods automat S

Sværgods automat S er designet til opbevaring af tungt og pladskrævende materiale, som trykforme eller tungt materiale på specialpaller.

Læs mere