Skip to main content

Sværgods automat S er designet til opbevaring af tungt og pladskrævende materiale, som trykforme eller tungt materiale på specialpaller.

GMH S TowerVed at kombinere egenskaber og fordele ved MS og LS automaterne, er det muligt at designe et skræddersyet lagersystem, som er specielt tilpasset lagergodset samt kundens krav til opbevaring, håndtering og beskyttelse af de lagrede artikler.

 

Vægtmålere

Der er installeret vægtmålere på nederste lastbærere, og de viser vægten for hver kassette. Takket være denne applikation tilbyder Sværgods automaten S en sikkerhedsfunktion, der automatisk stopper automaten i tilfælde af overbelastet kassette.

Vægten på kassetten, der befinder sig i plukke-/lagringsposition vises på tastaturet, eller direkte på pc-skærmen, hvis denne er opkoblet til kontrolsoftware. Applikationen inkluderer fire vægtmålere FTO, fastgjort på hvert hjørne af den nederste lastbærer (lagre-/plukkeposition), komplet med fastgørelsestilbehør og vægttransmitter der forbinder vægtmålerne med lagerautomatens PLC.

GMH Tower S Operator

Typer af operatørzoner

Sværgods automat S kan have en eller flere operatørzoner: i fronten, bag eller på siden af automaten.