Skip to main content

Sværgods automat LS er designet til opbevaring af lange materialer som stænger, rør og profiler. LS kan designes i modellerne Double eller Multi.

GMH Tower LSSværgods automaten  LS kan skræddersys i forhold til layout og højde. Automaten har en meget robust, svejset struktur, der er velegnet til vertikal opbevaring af individuelle enheder. Double automaten er tilpasset opbevaring af individuelle enheder i to tårne, placeret over for hinanden. Multi automaten er en kombination af Double automater. Kassetter (enheder) er svejsede strukturer, der er dimensioneret i forhold til de mest almindelige shippingformater og vægte på metalprofiler, stænger og rør.

Et liftsystem transporterer kassetterne fra/til lagerlokationer i begge tårne, samt vertikalt fra/til operatørzonen. En mobil vogn er blevet designet til at sikre, at kassette og materiale flyttes til en defineret afstand af automaten.

Håndtering af pakker og individuelle produkter sker oftest med kran med bælte eller magnet. Hvis du har behov for at håndtere hele pakker med gaffeltruck, kan systemet som tilvalg udstyres med et system til materialeløft i operatørzonen.

Double og Multi automaterne kan udstyres med flere operatørzoner, enten i front, bag eller ved siden af automaten (afhængig af design).

Kassettetyper

imagec0zcx.png

Standardkassette med bjælker

image7tcwu.png

Kassette med sidepaneler

image0peuc.png

Kassette med side- og bundpaneler

imagepkpe.png

Kassette med tilvalgt tilbehør – inddelere

 


Generel information om sværgods automat LS

Double 
Tilladt vægt/kassette [t]: 1,5 / 3 / 5
Materialestørrelse [mm]: Maks. bredde 1200, maks. længde 12000
Maks. automathøjde [m]: 12
Type operatørzone: Front med vogn. Tilvalg: bag/side
Materialeløft: Tilvalg
Modulkontrol SW: Anbefalet
Vægtmålere: Valgfri

Multi Tower
Tilladt vægt/kassette [t]: 1,5 / 3 / 5
Materialestørrelse [mm]: Maks. bredde 1200, maks. længde 12000
Maks. automathøjde [m]: 12
Type operatørzonoe: Front med vogn. Tilvalg: bag/side
Materialeløft: Tilvalg
Modulkontrol SW: Nødvendig
Vægtmålere: Valgfri