Skip to main content

Technical Information - Tornado Storage Machine

1. Skuffe 

Tornado Tray - Gonvarri MachinesFixed Tray Position (FTP) eller Height Optimised Tray Position (HOT). TORNADO og alle lagerautomater fungerer mest effektivt i forhold til at spare plads, når skuffehøjden er designet, så hver skuffe opbevarer produkter med samme højde. Hvis produkthøjderne ikke er nogenlunde ens, vil produktet med største højde bestemme højden for hele skuffen, hvilket kan medføre en del spildplads.

Et HOT system vil forudsætte mere tilgængelig lagerplads for at kunne fungere korrekt - selv ved håndtering af en ny produkthøjde.


 FTP er som et velorganiseret P-hus                        HOT er uorganiseret parkering 

Ekstrabred skuffe kontra Flerskuffe layout i plukkeåbning

TORNADO's Ekstrabred skuffe bringer 20-35% flere produkter til plukkeåbningen pr. kørsel, hvilket øger plukkehastigheden med 20%. Den ekstrabrede skuffe har en bedre ergonomi end de fleste Flerskuffe layouts. Den giver mindre kørsel og dermed mindre belastning af lagerautomaten. Med den ekstrabrede skuffe kan du øge kapaciteten i TORNADO.  

TORNADO TCPlus Warehouse Management Software optimerer plukkeruten, hvilket betyder at artikler der plukkes sammen, også befinder sig i samme skuffe.

Plukkeåbning med flerskuffe layout giver mulighed for at bringe skuffer til to forskellige lokationer / niveauer i åbningen. Mens der plukkes fra den første skuffe, der befinder sig i plukkeåbningen, positioner liften den næste skuffe bagved plukkeåbningen. Når der er plukket færdigt fra den første skuffe, transporteres den næste fra ventepositionen til det andet niveau uden vertikal kørsel, mens den første skuffe køres tilbage i automaten.

BEMÆRK!

For optimal brug af funktionen 'flerskuffe layout', skal skuffen befinde sig i plukkeåbningen i mindst 20 sekunder! Hvis skuffen befinder sig mindre tid i plukkeåbningen, vil ventetiderne for skuffeudveksling være længere end for en standardopsætning.

2. Rem

Tornado Belt - Gonvarri Machines      Vertikal kørsel med to robuste tandremme. 
Klik på billedet eller her for at forstørre.

 

3. Højdemåling / Sikkerhedslysbom 

Tornado-height-measurement      Højdemålingsenhed sikrer optimal pladsudnyttelse.
Klik på billedet eller her for at forstørre.

 

4. Servo motor 

Tornado-vertical-motor      Horisontal kørsel med.
Klik på billedet eller her for at forstørre.

 

 5. Skakt sensor

Tornado-servo-and-shaft-sensor      Skakt sensor sikrer automatens funktionalitet. 
Klik på billedet eller her for at forstørre. 

 

6. Vertikal motor 

Tornado-vertical-motor      Vertikal motor med positionshukommelse.
Klik på billedet eller her for at forstørre. 

 

7. Beklædning

Tornado cladding - Gonvarrri MachineEn pæn beklædning bidrager til et godt arbejdsmiljø. De forskellige typer af beklædning gør det muligt at tilpasse lagerautomaten til specifikke miljøer, f.eks. med farve eller logo. 

Beklædning kan leveres i alle RAL-farver. Det er også muligt at montere vinduer af plexiglas, hvilket gør det muligt at få et blik ind i lagerautomatens indre.

Hver plade kan hurtigt fjernes, hvilket letter vedligeholdelse. En anden fordel er at beklædningen er fremstillet af letvægtsmateriale. Vi anvender samme beklædningstype til både Paternoster og TORNADO. Det betyder at alle automater fremstår ens, selv hvis du har forskellige typer på dit lager.

8. WMS / TCPlus Software

En fuldt integreret WMS software sikrer en perfekt balance med alle dine ERP systemer. Du kan finde mere information og fakta om TCPlus her.

9. PC baseret kontrolsystem

TORNADO TCPlus Kontrolsystem kører på en industri PC, hvilket giver flere fordele sammenlignet med traditionelle PLC og logikbaserede lagerautomater. 

Tydelig grafik i høj opløsning på en stor farveskærm leveres som standard. Du har mulighed for selv at vælge skærmstørrelsen. Programmer kører på et Windows operativsystem, og brugerfladen er almindelig kendt for alle.

TORNADO kan let opkobles til et lokalt netværk, og flere lagerautomater kan kobles sammen.  Fjernsupport er en mulighed for at hjælpe kunden, uden at skulle rejse on site, hvilket gør det muligt at hjælpe kunden i løbet af kun få minutter.

10. Lift system / bord

Tornado-servo-and-shaft-sensor      En af mange specielle mekaniske løsninger er TORNADO lift system.
Klik på billedet eller her for at forstørre

Dette smarte design gør det muligt at undgå et tungt lift bord. Skuffer køres op og ned ved hjælp af skuffebærere i automatens højre og venstre side. Vertikal kørsel sker med tandremme, en på hver side. Hver rem kan klare op til 9000 kg. Horisontal kørsel sker med kæde eller rem.