Skip to main content

Nyt navn styrker positionen som ledende leverandør af lagerløsninger

I januar 2018 fuldførte Gonvarri Steel Services opkøbet af Constructor Group A/S.

Gonvarri Material HandlingDermed er koncernens navn ændret til Gonvarri Material Handling (GMH). GMH fortsætter med at markedsføre de veletablerede brands Constructor, Dexion, Kasten og PSS på tværs af Europa og resten af verden.

Det nye ejerskab styrker koncernens position som førende leverandør af lagerløsninger og tilfører ekspertise og ressourcer med det mål at yderligere vækste og udvikle koncernen. Gonvarri Steel Services har sit hovedkontor i Madrid og 36 fabrikker, fordelt på 17 lande verden over. I 2017 genererede GMH indtægter på rundt regnet 3 mia. €.

”Jeg ser kun fordele med Gonvarri som nye ejere, både for vore kunder og for os som virksomhed. Det vil gøre en stor forskel på udviklingen at have en ejer inden for stålindustrien i ryggen”, siger Michael Sahl, adm. direktør for Constructor Danmark. “

Om Gonvarri Material Handling

  • Gonvarri Material Handling består af de 4 brands: Constructor, Kasten, Dexion og PSS, og er en af Europas førende producenter af lagerløsninger.
  • Gonvarri Material Handling har en stærk og rig historie med århundreder af erfaring, som giver kunderne adgang til et globalt netværk af ekspertise inden for lager og logistik.
  • Med en markedsdækning over det meste af verden har koncernen hjulpet nogle af verdens førende brands, samt banebrydende små og mellemstore virksomheder.
  • Målet er at supportere kunder og partnere med lagerindretning, montage og daglig service og support.
  • For yderligere information besøg www.gonvarri-mh.com eller www.constructor.dk
Andre nyheder
Seneste nyheder