Skip to main content

På grundlag af e-Privacy Directive og de forskellige europæiske lovgivninger der foreskriver virksomheders brug af elektronisk marketing (e-marketing) specificerer GMH de forholdsregler der er implementeret for at overholde disse europæiske regulativer, herunder.

Hvem er ansvarlig for den elektroniske marketing (e-marketing) som du modtager?

Ansvarlig er Gonvarri Material Handling AS med postaddressen Østensjøveien 27, 0661 Oslo og email addressen info@gonvarri-mh.com.

Hvilken type marketingkommunikation modtager du fra GMH?

Den pågældende person vil modtage emails med tilbud og information om nye GMH produkter, eller de tilknyttede brands der relaterer til industrireoler. Emailen vil altid indeholde tagget ”MARKETING” i emnefeltet.

Hvordan behandles persondata i GMH’ e-marketing proces?

De persondata der indsamles og anvendes til elektronisk marketing er indsamlet i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen. Du kan finde mere information om denne behandling her og i GMH persondatapolitik.

Hvad er det lovmæssige grundlag for GMH e-marketing proces?

For denne elektroniske marketingkommunikation kan det lovmæssige grundlag findes i det samtykke der er opnået fra den pågældende person, via en accept af denne notifikation på GMH hjemmesiden (opt-in princippet).

Der er følgende undtagelser for hvilke GMH ikke behøver specifikt samtykke for at sende marketingkommunikation:

  • e-marketing mailen sendes til GMH’s eksisterende kunder og relaterer til samme produkter/service som tidligere er indkøbt
  • e-mailen sendes til en juridisk person (f.eks. info@virksomhed.com)

Den pågældende person kan altid afmelde sig fra GMH e-marketing kommunikation ved at bruge opt-out linket i bunden af hver mail der modtages fra GMH.

Hvor længe vil du modtage GMH marketingkommunikation?

Den pågældende person vil modtage GMH kommunikation, indtil de afmelder sig ved hjælp af opt-out i det medfølgende link.

Vil jeg modtage e-marketing fra 3. part på vegne af GMH?

GMH vil under ingen omstændigheder dele data til marketingkampagner med 3. part, eller sælge eller tillade 3. part at kontakte en person direkte.

Hvordan kan jeg kontakte GMH?

Den pågældende person kan kontakte GMH marketingafdeling på følgende vis:

Postadresse: Gonvarri Matrial Handling (Constructor Group UK Ltd), Murdock Road, Dorcan, Swindon, United Kingdom, SN3 5HY

Email: marketing@constructor-group.co.uk