Skip to main content

Dataindehaver godkender behandling af de leverede personoplysninger samt alle data indsamlet under udvælgelsesprocessen, som fastsat i Europa-parlamentets og -rådets forordning (EU) 2016/679.

Disse vil blive behandlet af Gonvarri Material Handling AS med postadressen Østensjøveien 27, 0661 Oslo og mailadressen info@gonvarri-mh.com som datakontrollør for følgende behandling:

Hvordan behandles data?

Følgende process som dataindehaver er informeret om, udføres med den personlige information som han/hun har afgivet:

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmelding til Gonvarri Material Handling nyhedsbrevet, en periodisk email med information om Gonvarri Material Handling produkter til e-marketing formål.

International forespørgsler

Kontaktformular for at kontakte virksomheden om information om Gonvarri Material Handlings produkter til e-marketing formål.

Hvilke data indsamles?

For at udføre ovennævnte behandling er det nødvendigt at indsamle følgende information om hver enkelt ansat:

Tilmelding nyhedsbrev

 • Fornavn
 • Efternavn
 • Email adresse

Kontaktformularer

 • Fornavn
 • Efternavn
 • By
 • Land
 • Virksomhed
 • Email adresse
 • Tlf.nr.
 • Forespørgsel

Hvad er det lovmæssige grundlag?

Det lovmæssige grundlag for denne databehandling findes i det samtykke der er afgivet af dataindehaver via en notifikation på GMH hjemmesiden.

Hvorlænge vil vi beholde dine data?

Tilmelding nyhedsbrev

Informationen vil indgå i CRM databasen og opbevares indtil dataindehaver trækker sit samtykke tilbage.

Kontaktformularer

Informationen vil indgå i CRM databasen og opbevares i op til 6 år fra dato for samtykke eller indtil dataindehaver trækker sit samtykke tilbage.

Til hvem sendes dine data?

Dataindehaver er informeret om at hans eller hendes data ikke videregives til 3. part, medmindre dette er en juridisk forpligtelse.

Hvilke rettigheder har du?

Dataindehaver har ret til at få adgang til hans/hendes persondata, samt ret til at anmode om korrigering af upræcise data eller, hvor det er passende, anmode om at de bliver slettet, når disse data f.eks. ikke længere er nødvendige til det formål, til hvilket de blev indsamlet.

Under visse omstændigheder kan dataindehaver anmode om en restriktiv behandling af hans eller hendes data, i et sådant tilfælde vil vi kun opbevare dem til at udøve eller forsvare reklamationer.

Under visse omstændigheder og af grunde der relaterer til hans eller hendes særlige situation, kan dataindehaver gøre indsigelse mod behandling af hans eller hendes data. GMH og/eller samarbejdspartnere vil ophører med behandling af disse data, med mindre der er afgørende juridiske grunde, eller for at udøve eller forsvare reklamationer.

For at udøve disse rettigheder, og for enhver anden henvendelse, skal en interesserede part skrive til ovenstående postadresse eller anvende følgende email-adresse, privacy.rights@gonvarri.com, og følge den procedure der er beskrevet i

https://www.gonvarri.com/en/privacy-management/